Føler du dig fastlåst eller indskrænket i at leve fuldt ud? Er det svært for dig, og måske skamfuldt, at række ud og bede om hjælp? Mener du, at du bør kunne klare alt selv? ... Så ved jeg, hvordan du har det. For der har jeg også selv været engang. Jeg havde ikke tilliden eller troen, på at andre kunne hjælpe mig til at få det bedre. Men dette er en fejlindlæring, og uanset om det er mig eller en anden professionel terapeut eller psykolog, du henvender dig til, så lover jeg dig, at du har muligheden for at få det bedre. Og i den proces er en empatisk indlevende anden "et must". Én der kan det mere end den gode veninde eller kammerat. Én der har en faglig indsigt og viden, der kan igangsætte en positiv udviklingsproces.

En samtale hos mig, kan hjælpe dig til øget selvindsigt og forståelse. 

Jeg kan hjælpe dig, hvis du lider af:

  • Angst
  • Stress og/eller depression
  • Tab, sorg og/eller traumer
  • Familie - problemer

Ønsker du at leve et godt og autentisk liv i overensstemmelse med dine drømme og ønsker, så er det nødvendigt, at du kender og kan mærke dig selv. At du kan mærke dine behov, og gøre det der er godt for dig både på et fysisk og psykisk plan. Det kræver, at du kan rumme hele dig, med alt hvad du indeholder - At du kan navigere i dine tanker og følelser, og ved hvordan du hjælper dig selv, når du udsættes for belastende omstændigheder. 

Dette sker ikke af sig selv, ofte er guidning og støtte fra en professionel terapeut eller psykolog en nødvendighed. Samtidigt kræver det mod og styrke at turde åbne op og vise sin sårbarhed. At turde mærke sin sorg, smerte og/eller vrede eller se sine blinde punkter i øjnene. Men dette er også en nødvendigt, hvis du ønsker et bedre liv. Fordi alt det, der gør ondt - alt det vi gerne vil slippe væk fra, er også det, der kan åbne vejen til en befrielse og lindring. Hvis vi tør mærke i stedet for at flygte.

Sammen med mig kan du blive bevidst om uhensigtmæssige tanke- og handlemønstrer, der forhindrer dig i at leve livet fuldt ud. Igennem bevidstgørelsesprocessen vil du opdage nye og bedre måder at navigere i verden på.

Tilbagemelding fra tidligere klienter:

"Efter mange års utroskab fra min mands side i mit tidligere ægteskab havde jeg bl.a. mistet troen på mig selv. Hvorfor havde jeg tilladt ham gang på gang at behandle mig som han gjorde ? Hvorfor reagerede jeg ikke anderledes ? Jeg troede ikke jeg havde brug for hjælp til at komme videre  - det gik nok, men gang på gang dukkede den dårlige samvittighed op.

Gennem samtaler med Gitte og hendes måde at komme ind til kernen i problemet på, har jeg det i dag meget bedre. Min dårligere samvittighed overfor mig selv har jeg ikke længere. Hun fik mig til at forstå hvorfor jeg havde reageret som jeg gjorde - hvad der lå bagved mine beslutninger. Jeg kan kun anbefale samtalerne hos Gitte, idet hun er en person som er meget nem at åbne sig over for - man har stor tillid til hende fra første gang." (Kvinde; 46 år)

Jeg søgte hjælp ved Gitte efter en hård skilsmisse. Fyld op af sorg, frustration og fuld af 1000 ubesvarede spørgsmål indså jeg, at jeg måtte have hjælp til at komme videre i mit liv, så jeg ikke ville kvæle, mig i selvbebrejdelse! Igennem samtalerne med Gitte har jeg fået mit humør og livet tilbage, efter hvert besøg følte jeg mig fyldt op med energi, og mod på at komme videre. Det var som at få en kæmpe sten fjernet fra sit bryst så man atter kunne trække vejret og se klart igen uden hele tiden at bebrejde sig selv alt hvad man skulle have gjort, eller ikke skulle have gjort. Jeg kan kun anbefale at man tør tage skridte og vil arbejde med sig selv og giver sig selv den gave det er at møde Gitte, hun er et fantastisk menneske, som i den grad har hjulpet mig videre.  (Kvinde; 44 år)

Dengang jeg først mødte dig, havde jeg levet med angst i mindst 11 år, men uden at vide hvad det var. Jeg vidste bare, at jeg havde det meget skidt. Derudover var mine sociale relationer plaget af konflikter og utryghed. Jeg havde svært ved at fungere- både i sociale sammenhænge, og når jeg var alene. Jeg kommer fra en dysfunktionel familie, hvor jeg indgik i et meget negativt mønster. Min kontakt med min familie har siden jeg var 15 år været ustabil, og jeg har i længere perioder ikke haft kontakt med dem. Efter jeg blev voksen har jeg været i kontakt med psykiatrien ad flere omgange, hvor jeg hver gang fik en ny diagnose….. skizotypi, asperger, infantil autisme, borderline…. Men jeg oplevede, at ingen kunne hjælpe mig andet end at fylde mig med diverse medicin. Den bedste hjælp, jeg havde mødt, var igennem mine støtte-personer fra kommunen, som besøgte mig to gange om ugen. De hjalp mig et stykke på vej i den rigtige retning.
Da jeg var 24 år var jeg blevet så velfungerende, at jeg ikke længere havde støtte-personer. Jeg havde mistet al tillid til psykiatrien, og derfor tog jeg heller ikke længere medicin. Men Jeg havde det stadig meget dårlig. Nu kunne jeg i det mindste finde ud af at få handlet ind og ikke leve i skidt, og jeg kunne fastholde mit uddannelsesforløb på et rimeligt niveau. Men det betød ikke at min angst var væk, eller at jeg kunne finde ud af mine relationer. Kære Gitte, da jeg mødte dig var jeg tæt på endnu et selvmordsforsøg.

Gitte, jeg oplevede, at du lige fra vores første møde så det bedste i mig. Du mødte mig med tillid og kærlighed. Du dømte mig ALDRIG eller vidste skuffelse over mig, selvom jeg ikke gik den lige vej, og selvom jeg skuffede mig selv. Nogle gange har jeg følt, at du måtte være skør, fordi du altid så det smukke og dejlige i mig. Du viste en ukuelig tro på, at jeg altid gjorde mit bedste, uanset hvad det ”bedste” viste sig at være.
Jeg har hele vejen igennem følt mig behandlet med stor respekt, og at du har lyttet til mig. Du har taget mig seriøst. Du har troet på, hvad jeg fortalte, og at mine oplevelser var virkelige for mig. Du har ALDRIG været bedrevidende eller belærende. Men du har været anerkendende. Du har aldrig forsøgt at presse mig til noget, som jeg ikke ville, men hjulpet mig til at gøre alle de ting, som jeg så brændende ønskede.

I dag studerer jeg en kandidat på universitet, hvilket jeg virkelig nyder. Jeg har fået gode studiekammerater og jeg får gode karakterer til eksamenerne. For første gang i mit liv nyder jeg det! Jeg har holdt fast i min nuværende kæreste i over fire år. Jeg er ikke længere i konstant konflikt med folk. Desværre har løsningen for mig været at have så lidt forbindelse til min familie som muligt. Det er mit eget valg, som jeg er nået frem til igennem min udvikling. Du har lært mig at sige fra, og at jeg ikke behøver at finde mig i alt. At jeg er noget værd og gerne må gøre krav på et godt liv uden mishandling fra andre og mig selv. 

Jeg føler ofte, at du har reddet mit liv, eller i hvert fald hjulpet mig til at redde mig selv. (Kvinde 25 år)

Du var den eneste person i mit liv, som altid mødte mig kærligt og med åbne arme lige meget hvad. Det har hjulpet mig til at elske mig selv. Jeg er ikke i mål endnu, men jeg elsker mig selv langt mere i dag, hvor jeg før hadede mig selv. Du hjalp mig til at give mig selv den omsorg, som jeg aldrig har fået fra mine forældre. Du viste mig, hvordan jeg kunne reparere mit indre. Du rummede mig, når jeg havde det værst og smerten var størst. Du rummede alle mine tårer. Der var aldrig en begrænsning på, hvor længe jeg måtte græde, eller en forventning om hvornår jeg skulle få det bedre. Du var bare med mig i det der var. (Kvinde 24 år)

 

 

 

.