Føler du dig fastlåst eller indskrænket i at leve fuldt ud? Er det svært for dig, og måske skamfuldt, at række ud og bede om hjælp? Mener du, at du bør kunne klare alt selv? ... Så ved jeg, hvordan du har det. For der har jeg også selv været engang. Jeg havde ikke tilliden eller troen, på at andre kunne hjælpe mig til at få det bedre. Men dette er en fejlindlæring, og uanset om det er mig eller en anden professionel terapeut eller psykolog, du henvender dig til, så lover jeg dig, at du har muligheden for at få det bedre. Og i den proces er en empatisk indlevende anden "et must". Én der kan det mere end den gode veninde eller kammerat. Én der har en faglig indsigt og viden, der kan igangsætte en positiv udviklingsproces.

En samtale hos mig, kan hjælpe dig til øget selvindsigt og forståelse. 

Jeg kan hjælpe dig, hvis du lider af:

  • Angst
  • Stress og/eller depression
  • Tab, sorg og/eller traumer
  • Familie - problemer

Ønsker du at leve et godt og autentisk liv i overensstemmelse med dine drømme og ønsker, så er det nødvendigt, at du kender og kan mærke dig selv. At du kan mærke dine behov, og gøre det der er godt for dig både på et fysisk og psykisk plan. Det kræver, at du kan rumme hele dig, med alt hvad du indeholder - At du kan navigere i dine tanker og følelser, og ved hvordan du hjælper dig selv, når du udsættes for belastende omstændigheder. 

Dette sker ikke af sig selv, ofte er guidning og støtte fra en professionel terapeut eller psykolog en nødvendighed. Samtidigt kræver det mod og styrke at turde åbne op og vise sin sårbarhed. At turde mærke sin sorg, smerte og/eller vrede eller se sine blinde punkter i øjnene. Men dette er også en nødvendigt, hvis du ønsker et bedre liv. Fordi alt det, der gør ondt - alt det vi gerne vil slippe væk fra, er også det, der kan åbne vejen til en befrielse og lindring. Hvis vi tør mærke i stedet for at flygte.

Sammen med mig kan du blive bevidst om uhensigtmæssige tanke- og handlemønstrer, der forhindrer dig i at leve livet fuldt ud. Igennem bevidstgørelsesprocessen vil du opdage nye og bedre måder at navigere i verden på.

Tilbagemelding fra tidligere klienter:

"Efter mange års utroskab fra min mands side i mit tidligere ægteskab havde jeg bl.a. mistet troen på mig selv. Hvorfor havde jeg tilladt ham gang på gang at behandle mig som han gjorde ? Hvorfor reagerede jeg ikke anderledes ? Jeg troede ikke jeg havde brug for hjælp til at komme videre  - det gik nok, men gang på gang dukkede den dårlige samvittighed op.

Gennem samtaler med Gitte og hendes måde at komme ind til kernen i problemet på, har jeg det i dag meget bedre. Min dårligere samvittighed overfor mig selv har jeg ikke længere. Hun fik mig til at forstå hvorfor jeg havde reageret som jeg gjorde - hvad der lå bagved mine beslutninger. Jeg kan kun anbefale samtalerne hos Gitte, idet hun er en person som er meget nem at åbne sig over for - man har stor tillid til hende fra første gang." (Kvinde; 46 år)

Jeg søgte hjælp ved Gitte efter en hård skilsmisse. Fyld op af sorg, frustration og fuld af 1000 ubesvarede spørgsmål indså jeg, at jeg måtte have hjælp til at komme videre i mit liv, så jeg ikke ville kvæle, mig i selvbebrejdelse! Igennem samtalerne med Gitte har jeg fået mit humør og livet tilbage, efter hvert besøg følte jeg mig fyldt op med energi, og mod på at komme videre. Det var som at få en kæmpe sten fjernet fra sit bryst så man atter kunne trække vejret og se klart igen uden hele tiden at bebrejde sig selv alt hvad man skulle have gjort, eller ikke skulle have gjort. Jeg kan kun anbefale at man tør tage skridte og vil arbejde med sig selv og giver sig selv den gave det er at møde Gitte, hun er et fantastisk menneske, som i den grad har hjulpet mig videre.  (Kvinde; 44 år)